This commit is contained in:
BIN
content/recepty/dzem-cerny-rybiz/P1200920.JPG
Normal file
BIN
content/recepty/dzem-cerny-rybiz/P1200920.JPG
Normal file
Binary file not shown.
|
After Width: | Height: | Size: 3.2 MiB |
BIN
content/recepty/dzem-cerny-rybiz/P1200921.JPG
Normal file
BIN
content/recepty/dzem-cerny-rybiz/P1200921.JPG
Normal file
Binary file not shown.
|
After Width: | Height: | Size: 3.2 MiB |
16
content/recepty/dzem-cerny-rybiz/index.md
Normal file
16
content/recepty/dzem-cerny-rybiz/index.md
Normal file
@@ -0,0 +1,16 @@
|
|||||||
|
---
|
||||||
|
title: Třený džem z černého rybízu nevařený
|
||||||
|
---
|
||||||
|
|
||||||
|
1 kg černého rybízu<br>
|
||||||
|
1.25 - 1.5 kg cukru<br>
|
||||||
|
|
||||||
|
Rybíz mixovat s cukrem až do rozpuštění cukru. <br>
|
||||||
|
Plnit do vyvařených suchých sklenic téměř po okraj, navrch nalít vrstvičku rumu. Skladovat v lednici.<br>
|
||||||
|
Vzhledem k tomu, že džem je připravován za studena, je třeba dbát na maximální čistotu a použít uvedené množství cukru, aby džem nezplesnivěl.<br>
|
||||||
|
Chutný namazaný na chléb s máslem.<br>
|
||||||
|
|
||||||
|
<div class="figuregroup">
|
||||||
|
{.thumb-sm data-lightbox="o1"}
|
||||||
|
{.thumb-sm data-lightbox="o1"}
|
||||||
|
</div>
|
||||||
@@ -12,9 +12,7 @@ Zde můžete najít inspiraci na zpracování vypěstovaných nebo v přírodě
|
|||||||
|
|
||||||
#### Červenec
|
#### Červenec
|
||||||
|
|
||||||
|
[Džem z černého rybízu](dzem-cerny-rybiz/index.md)
|
||||||
|
|
||||||
|
|
||||||
|
|
||||||
#### Červen
|
#### Červen
|
||||||
|
|
||||||
|
|||||||
Reference in New Issue
Block a user