This commit is contained in:
BIN
content/recepty/libecek-v-soli/P1200277.JPG
Normal file
BIN
content/recepty/libecek-v-soli/P1200277.JPG
Normal file
Binary file not shown.
|
After Width: | Height: | Size: 4.0 MiB |
BIN
content/recepty/libecek-v-soli/P1200279.JPG
Normal file
BIN
content/recepty/libecek-v-soli/P1200279.JPG
Normal file
Binary file not shown.
|
After Width: | Height: | Size: 3.1 MiB |
10
content/recepty/libecek-v-soli/index.md
Normal file
10
content/recepty/libecek-v-soli/index.md
Normal file
@@ -0,0 +1,10 @@
|
||||
---
|
||||
title: Libeček v soli
|
||||
---
|
||||
|
||||
Květen je vhodná doba na zpracování libečku, např. naložením do soli:<br>
|
||||
Nať opláchnout, zbavit stonků, najemno nakrájet nebo nasekat v mixeru, promíchat se solí (na 100 g libečku 25 g soli) a nechat asi hodinu proležet. Potom napěchovat do skleničky a povrch ještě zasypat solí. Použití do polévek místo soli a maggi (chvíli povařit).<br>
|
||||
<div class="figuregroup">
|
||||
{.thumb-sm data-lightbox="o1"}
|
||||
{.thumb-sm data-lightbox="o1"}
|
||||
</div>
|
||||
Reference in New Issue
Block a user