diff --git a/content/recepty/index.md b/content/recepty/index.md
index edad613..a98ebc5 100644
--- a/content/recepty/index.md
+++ b/content/recepty/index.md
@@ -8,6 +8,8 @@ Zde můžete najít inspiraci na zpracování vypěstovaných nebo v přírodě
#### Květen
+[Libeček v soli](libecek-v-soli/index.md)
+
[Kopřivová polévka](koprivova-polevka/index.md)
[Pampeliškové víno](pampeliskove-vino/index.md)
diff --git a/content/recepty/libecek-v-soli/P1200277.JPG b/content/recepty/libecek-v-soli/P1200277.JPG
new file mode 100644
index 0000000..d8189c7
Binary files /dev/null and b/content/recepty/libecek-v-soli/P1200277.JPG differ
diff --git a/content/recepty/libecek-v-soli/P1200279.JPG b/content/recepty/libecek-v-soli/P1200279.JPG
new file mode 100644
index 0000000..44ae2f5
Binary files /dev/null and b/content/recepty/libecek-v-soli/P1200279.JPG differ
diff --git a/content/recepty/libecek-v-soli/index.md b/content/recepty/libecek-v-soli/index.md
new file mode 100644
index 0000000..d1ae55b
--- /dev/null
+++ b/content/recepty/libecek-v-soli/index.md
@@ -0,0 +1,10 @@
+---
+title: Libeček v soli
+---
+
+Květen je vhodná doba na zpracování libečku, např. naložením do soli:
+Nať opláchnout, zbavit stonků, najemno nakrájet nebo nasekat v mixeru, promíchat se solí (na 100 g libečku 25 g soli) a nechat asi hodinu proležet. Potom napěchovat do skleničky a povrch ještě zasypat solí. Použití do polévek místo soli a maggi (chvíli povařit).
+