This commit is contained in:
@@ -8,6 +8,8 @@ Zde můžete najít inspiraci na zpracování vypěstovaných nebo v přírodě
|
||||
|
||||
#### Srpen
|
||||
|
||||
[Lečo](leco/index.md)
|
||||
|
||||
[Mrkvová pomazánka](mrkvova-pomazanka/index.md)
|
||||
|
||||
#### Červenec
|
||||
|
||||
BIN
content/recepty/leco/P1210121.JPG
Normal file
BIN
content/recepty/leco/P1210121.JPG
Normal file
Binary file not shown.
|
After Width: | Height: | Size: 3.2 MiB |
BIN
content/recepty/leco/P1210125.JPG
Normal file
BIN
content/recepty/leco/P1210125.JPG
Normal file
Binary file not shown.
|
After Width: | Height: | Size: 3.2 MiB |
12
content/recepty/leco/index.md
Normal file
12
content/recepty/leco/index.md
Normal file
@@ -0,0 +1,12 @@
|
||||
---
|
||||
title: Lečo
|
||||
---
|
||||
|
||||
Základ tvoří rajčata, papriky a cibule. Možno přidat chilli papričky, cuketu, ačokču, uzeninu. Osolit případně opepřit dle chuti.<br>
|
||||
Postup:<br>
|
||||
Na oleji zpěnit cibuli, postupně přidávat v tomto pořadí: nakrájené chilli papričky, rajčata, cuketu, ačokču, papriky, párek. Nakonec vmíchat vajíčka. Podusit jen tak dlouho, aby papriky zůstaly lehce křupavé. Podávat s chlebem nebo vařenými bramborami.<br>
|
||||
Pokud máme zeleniny hodně, můžeme před přidáním párků a vajíček část leča odebrat do sklenic a sterilovat 20 - 25 minut při 85˚C.<br>
|
||||
<div class="figuregroup">
|
||||
{.thumb-sm data-lightbox="o1"}
|
||||
{.thumb-sm data-lightbox="o1"}
|
||||
</div>
|
||||
Reference in New Issue
Block a user