Files
zahradka/content/recepty/topinambury/index.md

16 lines
570 B
Markdown
Raw Normal View History

2024-02-29 21:25:04 +01:00
---
title: Topinambury
---
Hlízy topinamburu lze sklízet postupně od podzimu až do jara.<br>
Lze je jíst syrové i vařené, chutné jsou např. v polévkách.<br>
<div class="figuregroup">
![květ topinamburu 14.10.2023](P1210784.JPG){.thumb-sm data-lightbox="o1"}
![sklizeň hlíz](P1210994.JPG){.thumb-sm data-lightbox="o1"}
![čerstvé hlízy](P1220223.JPG){.thumb-sm data-lightbox="o1"}
![dýňovo-topinamburová polévka](P1220144.JPG){.thumb-sm data-lightbox="o1"}
![pohanková polévka s topinamburem](P1220224.JPG){.thumb-sm data-lightbox="o1"}
</div>